Internetmobbning igen...

Då fortsätter internetmobbningen.
Trodde verkligen att folk hade kommit över det vad det gällde mig men NEEEJ!
Igår, eller okej i förrgår, fick jag massa kommentarer från en tjej där hon skriver att jag inte kan sjunga, att jag aldrig kommer kunna sjunga, att jag suger, att det inte går att öva upp sång och...Ni hajjar vars detta är påväg.
Blev så klart lessen och satt i telefonen den natten med Viktoria i Carros klass. Grät och hyperväntilerade. Tyckte synd om viktoria.

Börjar kunna släppa detta allt mer. Men det var inte så kul precis...

Fråga:
- Har jag några släktingar till mig som läser denna blogg?
Skriv en kommentar i sådana fall! Vill veta hur mycket jag kan dela med mig av på denna bogg.
Publicerat: 2011-01-08 @ 00:23:30


Rep, rep, rep, massa rep!

Jag har övat sång och mellansnack sedan jag kom tillbaka till skolan.
Tyvärr går låtarna inge bra att öva på utan Carro. Behöver henne! :'( Har kommit underfunn med att hon är höjaren i hela föreställningen..xD jag tar hand om alla ballader och hon upptämpolåtarna. Intressant. :P

När Carro kommer blir det till att sätta korreografier och stämmor. Längtar tills hon kommer. Känner mig så ensam i övningsrummen. :(

Publicerat: 2011-01-08 @ 00:18:45


Planerar vidare

Planeringen går vidare.
Det går dock inte att planera så mycket mer nu förrän jag är tillbaka på internatet och förrän jag har Carro i närheten.


Har några skolor kvar att kontakta, mellansnack att kolla igenom, prata med Sabina om hon kan/vill sköta ljudet när vi kör på Ålsta, fixa lite bakgrunder, stagea klart lite nummer och massa annat kul som finns på "Att göra"-listan. Ska nog försöka lägga allt åt sidan tills på fredag nu och tänka på MIG SJÄLV och försöka få mig lite LOOOV!

Publicerat: 2011-01-02 @ 01:02:58RSS 2.0